ÖstgötaTrafiken

“ÖstgötaTrafiken är en del av tågsverige.”

Kontakta ÖstgötaTrafiken

Vad Recos användare tycker om ÖstgötaTrafiken

Michael N om ÖstgötaTrafiken

Östgötatrafiken fungerar bara om man bor i nåon av de större städerna, alltså Norrköping, Linköping eller Motala (även om jag aldrig åkt med dem i Motala, men antar att det är så där med). Men bor man i Söderköping eller utanför, så fungerar det långt ifrån lika bra! Är man på krogen i Norrköping en lördag så får man välja mellan att åka klockan halv två på natten eller vid klockan sex på morgonen! Inte undra på att folk väljer svarttaxi o blir överfallna när dom tar sej hem från krogen. Samtidigt så kan man se att vissa tider är bussarna helt tomma, samtidigt som det går en buss tio minuter senare. Men när det är mycket folk, då går det en buss i timmen. Ne, jag gillar dom inte alls!

ewa r om ÖstgötaTrafiken

Otrevliga chaufförer och kass kundtjänst. De borde vara mera flexibla när deras system med magnet kort inte funkar. Det är inte kundens de inte kan fixa ett system som är pålitligt. man ska inte bli tvingad av bussen när man precis har laddat om sitt kort med nya pengar.

Anders B om ÖstgötaTrafiken

Har dragit ner på antalet linjer och istället börjat köra med områdesbussar, bra ide som fungerar om man tänkt åka mellan 10-16 på dagarna. Kör inte nattbussar lika ofta som man skulle kunna hoppas. De har tyvärr ingen kontanthantering på bussarna, vilket gör resande lite mer komplicerat.

Emelie B om ÖstgötaTrafiken

Jag rekommenderar Östgötatrafiken på grund av sommarens linjeomläggningar i Linköping. Dessa omläggningar har verkligen underlättat mitt resande till och från Gottfridsberg. Tidigare var bussresor sällan ett alternativ på grund av de glesa tidtabellerna, men nu ligger Östgötatrafiken i framkant när det gäller stadstrafik.

Melica G om ÖstgötaTrafiken

Jag tycker att busstiderna är väldigt bra. Man behöver aldrig egentligen kolla i en tidtabell för att åka buss, utan bara gå ut och ställa sig och vänta så kommer den inom max 10 min. Jag tycker även att priset är väldigt bra, framförallt då man betalar ungdomsbiljett ända fram tills man är 26 år. En annan positiv sak är förstås även att de kör på bio-gas. Sen till det negativa: Busschaufförerna! Dom borde gå på charmkurs, för det är inte mycket till serviceinriktning där inte. Det är väldigt sällan man kliver på en buss med en trevlig chaufför. Sen gasar det som tokar tills de måste bromsa som tokar! De tänker inte alls på att de ofta har stående passagerare som då åker fram och tillbaka.

Omdömen från Sanningen om ÖstgötaTrafiken

Alvesta, Arlanda C, Bjuv, Borlänge C, Borås C, Båstad, Emmaboda, Eskilstuna C, Falköping C, Falun C, Gävle C, Göteborg C, Halmstad C, Helsingborg C, Hovmantorp, Hultsfred, Härnösand, Hässleholm, Jönköping C, Kalmar C, Karlskrona C, Karlstad C, Katrineholm C, Klippan, Kristianstad C, Lessebo, Linköping C, Luleå C, Lund C, Läggesta, Malmö C, Norrköping C, Nybro, Nyköping C, Nässjö C, Ronneby, Sala, Sandviken, Skövde C, Stockholm C, Storå, Sundsvall C, Södertälje Syd, Timrå, Umeå C, Uppsala C, Varberg, Västervik, Västerås C, Växjö, Ängelholm, Örebro C, Östersund C